Hlavní obsah

Vilém Čok s Živou vodou oslaví životní jubileum v Drum baru

Novinky, Hana Štrymplová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústecký klub Drum bar navštíví legenda české rockové scény Vilém Čok s formací Bypass a pokřtí nové CD Živá voda.

Foto: archiv V.Čoka
Článek

Jméno Vildy Čoka netřeba představovat. Nejednu životní etapu odehrál v kapelách Stromboli, Pražský výběr, Nová Růže a Delirium Tremens.

Do ústeckého klubu tak přijede představit další řadové a zbrusu nové CD s názvem „Živá voda“.  Odehraje se zde i slavnostní křest. Kmotrem tohoto Vildova dítěte bude Jiří Tomek.

Netradiční koncert bude taky věnován životnímu jubileu samotného Viléma Čoka. Fanoušci však nebudou ošizeni o slavné hity v působení z dřívějších kapel. Zazní tak i stále žádané Ó hory, ó hory, Na Václavským Václaváku a další nezapomenutelné sklady. O novém albu samotný muzikant říká: „Je to nepochybně mé nejlepší album, co jsem kdy vytvořil. Příprava mi zabrala dva roky a z důvodů nezávislosti jej budu vydávat na svém vlastním labelu. Připravte si plachťáky na pořádnej rockovej kotel,“ dodává Vilém Čok.

Pokud se tedy chystáte na koncert tento pátek 19. 8. 2011 od 20 hodin do Drum baru v Ústí nad Labem, neváhejte, vstupenky jsou již v předprodeji do 17. 8.  v Albertu, PC Bazaru, SWIS-SHOPu, KLENOTY, ZLATNICTVÍ v Globusu v Trmicích, a pochopitelně v místě konání akce, tj. v Rock bar DRUM-u na Mírovém náměstí 107/31.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám