Hlavní obsah

Víkend v Ostravě mohou zájemci prožít na Vyhlídkové věži nové radnice

Novinky, Josef Zajíc

Ostravský informační servis, s. r. o. zve zájemce na zajímavý víkend na Vyhlídkové věži nové radnice v Ostravě na Prokešově náměstí. Nová radnice byla postavena v letech 1925 - 1930. Radniční věž je nejvyšší v České republice. Měří 85,6 metru a vyhlídkový ochoz je ve výšce 73 metrů.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 26.8.2016. Pozvánka na Vyhlídkovou věž v Ostravě.

Článek

Pracovníci OIS se snaží oddálit konec prázdnin, a proto mají zájemci možnost využít prodloužené otevírací doby Vyhlídkové věže a pohlédnout na Ostravu pod hvězdnou oblohou. Město osvětlené pouličními lampami i nasvícené památky, které zájemcům přiblíží na ochozu věže průvodce - to jsou lákadla noční vyhlídky z věže.

V sobotu 27. srpna bude otevřeno od 9.00 do 23.00 hodin.

Vzhledem k blížícímu se nástupu do školních lavic bude v neděli 28. srpna v prostorách informačního centra na Vyhlídkové věži připravena tvůrčí dílna.

Zúčastněné děti si budou moci od 10.00 do 16.00 hodin vyrobit své vlastní originální rozvrhy hodin do nového školního roku či papírové záložky do knih, které využijí ať už ve škole nebo ve volném čase.

Vstupné na Vyhlídkovou věž nové radnice na Prokešově náměstí činí pro dospělé 50 Kč, pro děti, studenty a seniory 40 Kč.

Ostravský informační servis připravuje:

Komentovaná prohlídka: Po schodech na věž - 10. září 

Komentovaná prohlídka: Pustkovcem pro tlapky - 25. září

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám