Hlavní obsah

Věra Martinová, Pavel Dobeš a Wabi Daněk vystoupí spolu na Širáku

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po jedenácté se uskuteční v pátek a v sobotu (5. a 6. září) setkání milovníků folku a country v údolí Hanesova mlýna u obce Štoky. Hudební festival Širák s rádiem Samson (Trampský širák) má hvězdné obsazení. Návštěvníkům se představí Robert Křesťan s Druhou trávou, Ivan Hlas, skupina Pacifik, Nezmaři, Hop Trop, Cop, Wabi Daněk, Jaroslav Samson Lenk, Pavel Dobeš, Folk Team, Michal Tučný revival, a také skupina Švédova trojka, dvojnásobný vítěz festivalu Porta v Řevnicích z let 2012 a 2013.

Foto: Naďa Murmaková

Jaroslav Samson Lenk

Článek

Hvězdou festivalu bude v pátek 5. září jistě zpěvačka Věra Martinová, která již několik desítek let patří k předním interpretům naší country scény. Páteční program začíná v 18 hodin, sobotní od 12 hodin.

"Moc se na festival těším. Mám ráda atmosféru podobně laděných akcí, kde se sejde publikum, které zná vaše písničky a je vždy výborně naladěné," prozradila Věra Martinová. "Výhodou podobných akcí je, že si můžete se svými fanoušky zahrát a zazpívat i mimo pódium, že můžete na pódiu improvizovat podle nálady publika. V tom jsou folk a country festivaly kouzelné," doplnil Jaroslav Samson Lenk.

Vedle skvělé muziky je pro návštěvníky připraveno mnoho dalších zajímavostí. Bude to například táborák, jízdy a koních, degustace vín, návštěvník si může vyzkoušet rybolov nebo jít na houby. Počítá se s dětmi, jsou pro ně přichystané soutěže a hry a zajištěné je jejich hlídání. 

Prostor pro návštěvníky je zastřešený.

Předprodej vstupenek najdete v Jihlavě, Třebíči, Havlíčkově Brodě, Humpolci, Pelhřimově. Vstupné:  Permice předprodej: 560,-Kč, na místě: 650,-Kč.

Jednodenní vstupenka předprodej: 340,-Kč, na místě: 390,-Kč.

Pořadatelé nabízejí i několik dalších slev na vstupném.

Více informací se dozvíte na webu festivalu - www.trampskysirak.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám