Hlavní obsah

Ve Zlatém zrnku obslouží divadelní kavárnice Hana Briešťanská

Novinky, Veronika Jurčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlínští divadelníci zvou v pátek 10. ledna v 17.00 do zlínské kafírny Zlaté zrnko, kde bude připravena divadelní pastva pro oko, ucho i ty nejmlsnější jazýčky.

Foto: Petr Veselý

Hana Tomáš Briešťanská jako majitelka kavárny na předměstí Monte Carla v nové komedii Městského divadla Zlín Hrabě Monte Carlo.

Článek

V 17.00 se uskuteční vernisáž výstavy fotografií z inscenací, které jsou ve Zlíně právě na repertoáru. Od 17.00 do 18.00 bude obsluhovat s šarmem a humorem sobě vlastním kavárnice Fleur Malraux z nové divadelní komedie Hrabě Monte Carlo, absolutní vítězka divácké ceny Aplaus 2013 Hana Tomáš Briešťanská. Návštěvníci se mohou těšit i na další osobnosti, které znají z divadelních prken.

„Protože naše divadlo nemá svou vlastní a jedinečnou divadelní kavárnu, rozhodli jsme oslovit několik podniků ve Zlíně i jeho okolí a diváci budou moci do konce sezony navštívit v celém Zlínském kraji naše partnerské divadelní kavárny,” uvedla šéfka vnějších vztahů Městského divadla Zlín Vladimíra Dvořáková.

„Na každém z míst bude čekat milé překvapení v podobě výstavy fotografií, plakátů či speciální divadelní menu, ke kterému budou moci získat volnou vstupenku na představení Hrabě Monte Carlo ve Velkém sále,” dodala.

Ve Zlatém zrnku bude výstava k vidění do 10. února.

Reklama

Výběr článků

Načítám