Hlavní obsah

Ve Vrbně pod Pradědem se sešli občané se zdravotním postižením

Novinky, Radek Vráblík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sdružení občanů zdravotně postižených ve Vrbně pod Pradědem uspořádalo výroční schůzi - ta se uskutečnila v pátek 11. března od 14.00 hodin.

Foto: Radek Vráblík

Stovka občanů Vrbenska se zúčastnila výroční schůze

Článek

Stovka občanů s jakýmkoliv zdravotním postižením se sešla po roce na své výroční schůzi v závodní jídelně LNH. Účastníci setkání shrnuli průběh loňského roku a to z hlediska organizování akcí, pomoci starším lidem i spolupráce s ostatními vrbenskými spolky a sdruženími.

Na úvod schůze se představila taneční skupina břišních tanců Dambra a poté vystoupila předsedkyně sdružení E. Obrusníková, která všechny přivítala a přednesla závěrečnou zprávu za loňský rok.

V minulém roce sdružení spolupracovalo kupříkladu s městem Vrbnem pod Pradědem, Spolkem Přátelé Vrbenska a přátelským spolkem z blízkého Polska. Prostor k projevu dostali i hosté výroční schůze, mezi kterými byl i místostarosta města Vrbna pod Pradědem Miloš Lasota.

Po oficiálním průběhu výroční schůze proběhla volná diskuze a zábava, při které hrála hudební skupina složená ze dvou členů sdružení občanů zdravotně postižených.

Reklama

Výběr článků

Načítám