Hlavní obsah

V teplické škole otevřeli nový kroužek stolního tenisu

Novinky, Milan Řehák

SKST Teplice v ZŠ Na Stínadlech otevřeli nový kroužek stolních tenistů pro mladé začínající hráče.

Foto: Milan Řehák

Kroužek SKST Teplice

Článek

Od začátku školního roku vznikl na základě akce "Jeden za všechny, všichni za stůl" početný kroužek mladých stolních tenistů z Teplic. Kroužek vede velice zkušený trenér mládeže Karel Freimann, který láskou k dětem a tomuto sportu dokázal vychovat řadu úspěšných stolních tenistů. 

V jeho týmu jsou skvělý hráči mládeže, jako Michal Mít, Dan Kadlec, Standa Čáp a další naděje Teplic.

Kroužky stolního tenisu pro nejmenší, kterým se bude Karel Freimann věnovat, se konají v ZŠ Na Stínadlech v Teplicích. Do kroužku stolního tenisu se 26. září dostavilo 29 dětí.

S vedením školy bylo dohodnuto, že vzhledem k množství dětí se kroužek rozdělí na dvě části. Tréninky budou probíhat každé pondělí, první část od 14 do 15 hodin, druhá část od 15 do 16 hodin. Nejpilnější žáčci se poté začlení do SKST Teplice jako stavební pilíře dalších vítězných let.

SKST Teplice v čele právě s Karlem Freimannem dosahuje již několik let vynikající výsledky a stále rostoucí potencionál v hráčské kvalitě. Ti nejlepší a nejpilnější z mladých hráčů si brzy zatrénují s Michalem Mítem, který přislíbil brzkou účast a přijde ukázat, jak se stolní tenis opravdu hraje v divizní a ligové kvalitě. Michala již 4 roky trénuje  K. Freimann a začínající děti v kroužku tak uvidí, kam až se dá za tak krátkou dobu dojít.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám