Hlavní obsah

V roce 2016 vybojovali ostravští karatisté 266 medailí

Novinky, Miloš Škoda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V uplynulém roce se podařilo ostravským karatistům z klubu Shotokan Karate Klub ATTFIS Ostrava vybojovat 266 medailí - 80 zlatých, 95 stříbrných a 91 bronzových. Oddílového slavnostního ukončení roku se zúčastnil i starosta městského obvodu Ostrava-Jih Martin Bednář.

Foto: Shotokan Karate Klub ATTFIS Ostrava

Starosta Městského obvodu Ostrava-Jih pan Bc. Martin Bednář

Článek

Třemi nejúspěšnějšími závodníky klubu, kteří byli oceněni i starostou Bednářem, se stali: Vojtěch Válek, Dominik Trubianský a Jakub Ferad.

Dále byli na slavnostním ukončení roku oceněni tři nejmladší závodníci a vyhlášen vítěz ceny objev roku. Cenou Z přípravky do reprezentace byli oceněni: Filip Šiler, Sabina Světlíková a Kryštof Bunček, který se stal také objevem letošního roku.

Rok 2016 klub shrnul v osmiminutovém videu na www.rok2016.jdem.cz.

„Dvě stě šedesát šest medailí za rok je největší klubový úspěch v Moravskoslezském karate. Chtěl bych všem medailistům pogratulovat a poděkovat za úspěšnou reprezentaci klubu, kraje, města a České republiky,” uvedl předseda ostravského klubu karate ATTFIS Miloš Škoda (2. Dan).

„Hlavním cílem je startovat na několika desítkách turnajů a účastnit se špičkových seminářů a akcí v roce, náš klub má svou vizi rozvoje a propagace karate. Nyní pracujeme na naplnění cílů v roce 2017,” uvedl manažer týmu Jakub Škoda. 

Karatisté hledají podporovatele a sponzory

Závodníci ostravského klubu startovali téměř na třech desítkách soutěžích karate a vyjeli na několik seminářů a akcí spojených s karate.

Výjezdy a aktivity spojené s činností klubu jsou však spojeny finančně náročné, klub proto hledá sponzory na starty, výjezdy a vybavení pro rozvoj karatistů a karatistek. V případě, že chce někdo podpořit aktivity dětí a mládeže, obraťte se prosím na info@attfiskarate.cz.

Chcete se připojit ke karatistům? Lze již v únoru

Jako jediný a první klub v Moravskoslezském kraji pak otevírá sportovní přípravku pro děti předškolního věku 3 - 5 let. „Nejlepší je s karate začít již v raném věku, přináší to své výsledky,” uvedla trenérka této přípravky Veronika Škodová (2. Dan).

Nové zájemce přivítáme v náborovém měsíci únoru. Více informací o náboru naleznou případní zájemci na www.karatenabor.cz, kde je možné se i online registrovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám