Hlavní obsah

V Příbrami opět vypukne rocková radost: Festrock 2014 se blíží

Novinky, Tomáš Vašíček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stejně jako před rokem i letos se fanoušky kvalitní rockové muziky mohou těšit na festival v letním kině - FESTROCK. Akce se blíží mílovými kroky, jelikož letos jej organizátoři naplánovali na sobotu 7. června.

Foto: Tomáš Vašíček

Festrock: 7. června 2014, areál letního kina Příbram.

Článek

Program bude velmi nabitý, od odpoledních od nočních hodin se prostřídají nejen v Příbrami velmi oblíbené kapely a jak je u festivalu zvykem, nechybí ani hlavní tahák.

Pro letošní ročník pořadatelé zajistili skupiny: Compromysh, Celtime, Papavero, Bloodline, Doctor Victor a Bonpari. Chybět nebude ani revival Petra Nováka. Skutečným vrcholem festivalu bude Trio Michala Pavlíčka s hvězdným hostem Kamilem Střihavkou.

Festival FESTROCK navazuje na dlouhou tradici hudebních festivalů v Příbrami a již v minulém roce se ukázalo, že organizátoři mají akci připravenou skutečně profesionálně, což slibuje výborný kulturní zážitek. Akci podpořilo formou dotace také město Příbram.

Předprodejními místy vstupenek jsou infocentra v Příbrami, Březnici nebo Dobříši, redakce Brdského spoje v Kulturním domě či pokladna plaveckého bazénu. 

Reklama

Výběr článků

Načítám