Hlavní obsah

V Praze se uskuteční největší setkání sběratelů ve střední Evropě

Novinky, Martin Šimko

Letošní ročník veletrhu Sběratel se uskuteční 8. - 10. září v Praze na výstavišti PVA Expo Praha – Letňany. Návštěvníci se mohou těšit na více než 200 prodejců.

Foto: Česká Mincovna

Crystal coin - stříbrná mince s českým křišťálem.

Článek

Veletrh Sběratel je největším setkáním sběratelů mincí, bankovek, poštovních známek a dalších předmětů ve střední a východní Evropě. Účastní se ho více než dvě stě prodejců z několika desítek zemí světa.

Veletrhu se tradičně účastní i Česká mincovna, výrobce sběratelských a investičních mincí a medailí z Jablonce nad Nisou. Mincovna u příležitosti veletrhu vydává výroční semišovou sadu oběžných mincí a svoji Ročenku s výběrem nejzajímavějších ražeb, událostí a osobností s ní spojených. Návštěvníci veletrhu mohou tuto publikaci získat zdarma.

Rovněž si na veletrhu můžete zakoupit unikátní dárkové stříbrné mince s broušeným českým křišťálem Crystal Coins s mimořádnou slevou 1500 korun.

Na veletrhu koupíte sběratelské rarity z nejrůznějších oborů a můžete si rovněž nechat ocenit vlastní donesené sbírky nebo ryzost a pravost drahých kovů od nezávislých znalců z profesních organizací.

Veletrh nabízí bohatý doprovodný program a dětský koutek s výtvarnou dílnou pro malé návštěvníky. Jednodenní vstupenka stojí 80 Kč, ženy a mládež mají vstup zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám