Hlavní obsah

V plzeňském Škodalandu startuje hlavní sezóna

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Multifunkční areál Škodaland na břehu přehrady České údolí bude od 1. dubna otevřen od 8 hodin ráno až do 22 hodin. Vrací se hlavní sezóna, která potrvá do 30. září.

Foto: ÚMO 3

Škodaland letos nabídne návštěvníkům hned několik novinek.

Článek

Areál letos nabídne návštěvníkům hned několik novinek. "Velmi pozitivní změnou je určitě nový kamerový systém, který zvýší bezpečnost ve Škodalandu a také nám pomůže v boji s vandalismem," uvedl starosta Městského obvodu Plzeň 3 Jiří Strobach.

Překvapením bude pro mnohé návštěvníky také oplocení koupacího jezírka a výběr vstupného ve výši zhruba dvacetikoruny. Důvodem je výtržnictví a neukázněnost některých návštěvníků, kteří v loňském roce odrazovali od vstupu do areálu například rodiny s dětmi. Toto opatření navíc určitě přispěje k většímu komfortu a klidu plavců.

"V areálu jsme také nově posílili elektřinu, aby se zde mohly bez problémů uskutečnit větší kulturní akce. Máme zájem o ještě větší využití areálu v oblasti kultury a zábavy," doplnil místostarosta Radislav Neubauer.

Od konce loňských letních prázdnin také funguje rezervační systém sportovišť ve Škodalandu. Návštěvníci teď mají online přehled, zda je v jimi zvolený termín určité hřiště volné nebo už obsazené.

Reklama

Výběr článků

Načítám