Hlavní obsah

V Nákupní Galerii Myslbek zabalili téměř 8500 dárků. Výtěžek putuje na Konto Bariéry

Novinky, Linda Rakytková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po celý prosinec probíhala v pražské Nákupní Galerii Myslbek dobročinná akce, vánoční balení dárků. Již druhý ročník akce se setkal s velkým úspěchem, kampaň osobně podpořily hvězdy českého showbusinessu. Výsledkem je 8472 zabalených dárků a více než 80 000 Kč vybraných na pomoc handicapovaným.

Foto: NG Myslbek

Dárky se balily do designových papírů, navržených českými celebritami

Článek

Balení dárků zdarma bylo příjemným bonusem pro zákazníky NG Myslbek. Stačilo pouze předložit účtenku z kteréhokoli obchodu. Na balicích pultech byly také k nalezení kasičky Konta Bariéry, kam mohli nejen zákazníci dobrovolně přispět. Akce byla ukončena na Štědrý den, veškeré finance nyní putují na Konto Bariéry.

„Zejména v prosinci je více než jindy potřeba pomáhat ostatním,” okomentovala kampaň Barbora Frydrychová, marketingová ředitelka NG Myslbek. „Jsme rádi, že takto můžeme přispět jak na Konto Bariéry, tak ušetřit nakupujícím trochu času a stresu, kterého je během předvánočního shánění dárků víc než dost.”

Vánoční balení dárků však není jedinou charitativní činností NG Myslbek. Pravidelně každý měsíc se v pasáži Myslbek prodává skvělé kváskové a bezlepkové pečivo, výtěžek z prodeje je určen konkrétní osobě či projektu. Akci pod názvem Dobro+Ty zašťituje opět Konto Bariéry a vybrané české celebrity, které se pečení a prodeje účastní. Na další Dobro+Ty se můžete těšit 19. ledna.

Reklama

Výběr článků

Načítám