Hlavní obsah

V multikině Zlatého jablka opět odehrají divadelní představení pro děti

Novinky, Kateřina Martykánová

Poslední neděle v červenci bude ve Zlatém jablku opět patřit dětem. Už 27. 7. dorazí do zlínského multikina Golden Apple Cinema se svou Pohádkou sousedskou Divadlo MIMo.s. z Prahy. Představení začíná jako obvykle ve 14 hodin.

Foto: MIMo.s.
Článek

Pohádkový příběh pro nejmenší s písničkami Petra Skoumala ukáže dětem, že i rozdílní lidé k sobě mohou najít cestu, a že je dobré respektovat druhé a zároveň zůstat sami sebou.

„V představení se mísí prvky klasického herectví a principy klauniády, neverbálního a komediálního herectví. Akce probíhají z větší části za spolupráce s dětským publikem, které se i díky skladbám od Petra Skoumala aktivně zapojuje do děje," uvedl autor hry a jeden z protagonistů Petr Liška.

Pohádka vypráví o tom, jak se veselá paní Karamela - varietní umělkyně - přistěhuje do sousedství pana Žlutého, který je tak trochu samotář a morous. Sousedské soužití těchto dvou rozdílných povah není zpočátku zrovna nejlepší. Ale paní Karamela si svým neutuchajícím optimismem a pozitivním přístupem k životu velmi záhy získává sympatie obecenstva a postupně i sympatie pana Žlutého, který, jak se ukáže, není zas až takový morous a samotář.  

Představení je tentokrát určeno pro děti od 3 do 8 let, trvá 50 minut a odehraje se tuto neděli od 14.00 hodin v sále č. 1 multikina Golden Apple Cinema. Stejně jako u ostatních představení, která v letošním roce připravilo Zlaté jablko ve spolupráci s Golden Apple Cinema, čekají na všechny na návštěvníky drobné dárky. Vstupenky si mohou zájemci rezervovat v pokladně multikina a vyzvednout nejpozději 30 minut před představením.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám