Hlavní obsah

V Malostranské besedě se po měsíční pauze opět začalo naplno hrát

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Malostranská beseda se po měsíci opět otevírá hudebním fanouškům. Druhou půlku prázdnin odstartoval koncert kytaristy Norbiho Kovácse. V průběhu srpna se v hudebním klubu Malostranské besedy představí například Laura a její tygři, Jiří Schmitzer, Jananas a mnoho dalších.

Foto: David Konečný

Jedním z očekávaných srpnových koncertů v Malostranské besedě bude vystoupení kapely Jananas

Článek

Už 11. srpna zahraje v Besedě rocková formace Krausberry, funk-rocková Laura a její tygři zahrají 16. srpna, osobitý písničkář Jiří Schmitzer 22. srpna a hardcore-folková skupina Jananas 24. srpna. Následovat budou další koncerty, namátkou rockeři Circus Praha (25. 8.) či swingový král Jan Smigmator & Swinging Trio (28. 8.).

Závěr srpna pak bude patřit mimo jiné například slovenské a cappella formaci Fragile v čele se Soňou Norisovou. V minulosti se vždy setkali s nadšeným potleskem. Není se čemu divit, koncerty jsou živelné, plné energie, nadšení a skvělého humoru. V Besedě zahrají ve středu 30. srpna.

Srpen tak bude žánrově pestrý, aby si do Malostranské besedy našla cestu nejrůznější skupina fanoušků. Koncerty začínají vždy v 21:00.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám