Hlavní obsah

V Letohradě odstartovala nová sezóna krajského přeboru. Rozhodl až penaltový rozstřel

Novinky, Martin Lorenc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O víkendu odstartovala v Letohradě nová sezóna krajského přeboru. Letohradská rezerva v něm hostila TJ Sokol Dolní Újezd. Zápas skončil až po nově zavedeném penaltovém rozstřelu.

Foto: Martin Lorenc
Článek

Druhé kolo krajského přeboru se hrálo „papírově” v neděli 17. srpna dopoledne. První kolo je naplánováno na státní svátek 28. října. 

V prvním poločase se domácí Letohrad nedostal do žádné velké šance, chyboval v rozehrávce, přechodu do útoku, domácí zbytečně odevzdávali míče na soupeřovy kopačky. Dolní Újezd se naopak do vyložených šancí dostal a hned dvakrát. Pouze díky Ehrenbergerovi se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu.

Po přestávce se styl letohradské hry o moc nezlepšil a hosté se v 72. minutě dostali do vedení po Částkově parádně kopnutém přímém kopu a hosté vedli 1:0. V 84. minutě se rezervě podařilo vyrovnat zásluhou Krejčího, který si hlavou našel Pokorného centr. Po základní hrací době utkání byl stav 1:1.

Novinkou letošní sezóny v divizích a krajském přeboru jsou penalty po remízách. Penalty rozhodnou, kdo si vezme bod navíc.

Nově zavedený penaltový rozstřel rozhodl, že dva body zůstanou v Letohradě a bod si odveze Dolní Újezd. Pravidlo se zavedlo kvůli zvýšení atraktivity pro diváky. 

FK Letohrad B - TJ Sokol Dolní Újezd 1:1 (0:0), pk: 3:2

Branky: 72. Částek - 84. Krejčí

Diváci: 100

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám