Hlavní obsah

V Letňanech rozkvetla čokoládová zahrada

Novinky, Lenka Žáčková

Čokoládová zahrada rozkvetla na pražském veletrhu FOR GASTRO & HOTEL v Letňanech, který se konal od 1. do 4. října. Na čokoládové kousky v mistrovském podání Emmanuela Hamona a Karola Stýbla, ale také na květiny v čokoládě od mistra floristy Pavla Hrušky se přišly podívat davy obdivovatelů.

Foto: Lenka Žáčková

Operní pěvkyně Pavlína Senič s dcerkou Liliankou

Článek

Hlavní show pod názvem Chocolate Garden Emmanuela Hamona, ambasadora a konzultanta kolumbijské firmy Casa Luker proběhla v pátek a v sobotu, která byla doplněna floristickou prezentací květin v podání předního českého floristy Pavla Hrušky.

V čokoládové zahradě rozkvetly například chryzantémy chráněné značkou Česká květina a pestré kytice zdobené čokoládou, ale především čokoládové kreace Emmanuela Hamona. Nechyběly ani plátky růží máčené v čokoládě, které svojí chutí skutečně zaujaly, stejně jako chryzantémy se svým mírně kořeněným chuťovým laděním.

Jedinečné spojení čokolády a květin obdivovaly po dobu čtyř dnů zástupy lidí, ale také několik zajímavých osobností společenského života. Stánek čokolády Lyra navštívila i s dcerkou Liliankou milovnice čokolády, skvělá a půvabná sopranistka Pavlína Senič. Granada v jejím podání vyvolávala až mrazení v zádech.  

Přišel i baletní mistr, pedagog, zpěvák a divadelní herec v jedné osobě, Vlastimil Harapes. Prohlédnout si unikátní zahradu přišla také muzikálová zpěvačka, herečka a milovnice laskavého humoru Hanka Křížková, kterou doprovodil vynikající brazilský hudebník, kytarista, zpěvák a skladatel Santiago Ferreira.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám