Hlavní obsah

V Jičíně se chystá Majáles na novém zimním stadiónu

Novinky, Magda Doležalová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Město Jičín se rozhodlo podpořit mladé hudebníky z regionu - stalo se oficiálním partnerem tradičního jičínského hudebního festivalu Majáles. Ten se bude tentokrát konat na zbrusu novém zimním stadiónu.

Foto: Magda Doležalová

Majáles vol.7

Článek

Je to dobrá zpráva pro všechny příznivce rockové muziky v Jičíně. Nový zimní stadión, který chce město využívat také pro pořádání kulturních a společenských akcí, v květnu poprvé mimo sezónu ožije. První vlaštovkou má být právě mezi mládeží oblíbený Majáles, který se v Jičíně pořádá již sedmým rokem. Město vzalo nad touto akcí záštitu a stalo se tak oficiálním partnerem. 

Hlavním letošním hostem bude divácky atraktivní kapela WOHNOUT. Během 12hodinového hudebního programu se představí dalších deset kapel včetně pražských HENTAI CORPORATION a GOODFELLAS, čerstvého držitele prestižního ceny Akademie populární hudby Anděl pro objev roku 2011. Chybět nebudou ani místní hudební soubory Post Pubescentos, Killerpanda, Abraham, Steamroller, Tchei-Chan, Morokweng, Samhain a Pororocca, hard-rocková kapela z Ostrova.

„Návštěvníci se mohou těšit na skvělou atmosféru zimního stadiónu, profesionální zvuk, světla a věříme, že i na skvělý hudební zážitek,“ říká Libor Bukovinský, hlavní pořadatel festivalu. "Jsme rádi, že si město nad touto akcí nejen pro mladé hudební nadšence vzalo záštitu a doufáme, že se nám podaří z Majálesu udělat festival pro širokou skupinu fanoušků rockové muziky. Rádi bychom akci do budoucna i rozšířili. Doufáme, že se zimák osvědčí a budeme zde moci pořádat také další hudební akce, které v Jičíně tak chybějí," vysvětluje pořadatel.

Sedmý ročník Majálesu se koná 26. května. Začátek akce je v 11.30 hodin, konec ve 24.00 hodin. Vstupné je 100 Kč a lístky lze zakoupit pouze na místě v den konání akce.

Další informace získáte na www.majales-jicin.cz, nebo na Facebooku - Jičínský majáles vol.7.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám