Hlavní obsah

UDG se vrací po dvou letech do Jemnice

Novinky, Jirka Prokeš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 18. května to opět rozbalí v jemnickém kulturním domě oblíbená kapela UDG, která do Jemnice přijíždí se svým novým albem po dvou letech. Po zbytek noci bude hrát rocková kapela Vigo z Jihlavy. Připraven je i doprovodný program.

Foto: archiv UDG

Kapela UDG ve složení sourozenců Pavla a Petra Vrzákových, Adam Kupera, Bohumil Němeček, Tomáš Staněk a Tomáš Vohradský vystoupí v Jemnici 18. května.

Článek

Jemnický Fest si připravil koncert skupiny UDG, která sklízí velké úspěchy nejen v posledních letech, kdy získávají nejedny nominace v cenách Žebřík. Při posledním ročníku se umístili na bronzovém místě jako skupina roku a se svým novým albem Akrobat získali titul nejvyšší.

Každé léto je kapela UDG stálicí line-upů všech významných českých festivalů. Kapela má na svědomí dohromady už šest úspěšných alb. K mnoha bylo natočeno nespočet videoklipů, které bodovaly v hitparádě T-music chart. Píseň Éterická se dlouho držela na prvním místě.

Kapela UDG vznikla v roce 1998. Zásadní zvrat v kariéře přichází v květnu roku 2004, kdy se skupina stala z rozhodnutí odborné poroty vítězem druhého ročníku soutěže Coca - Cola PopStar a podepsala smlouvu na vydání alba s hudebním vydavatelstvím Sony BMG.

Otevření brány koncertu skupiny UDG se plánuje na osmou hodinu večerní. O přestávce vystoupí biketrialista Pepa Táborský. Po zbytek noci bude probíhat zábava s rockovou skupinou VIGO z Jihlavy.

Předprodej vstupenek probíhá v TIC Jemnice a M. Budějovice a v Textil Domino Dačice naproti městskému úřadu. Vstupenky lze také zakoupit online přes síť TicketOn.

Více informací najdete na Facebook.com/JemnickyFest a www.nkn.jemnice.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám