Hlavní obsah

Týmy 3. ligy družstev ve stolním hokeji se letos utkaly již potřetí

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již třetí kolo 3. ligy družstev stolního hokeje skupiny Žďár nad Sázavou měli na programu žďárští hráči. Tentokrát se soutěž konala na ZŠ Švermova. Jednotlivé týmy se tentokrát skládaly pouze z hráčů žákovských kategorií.

Foto: Tomáš Vítámvás

3. liga družstev, skupina Žďár nad Sázavou

Článek

V úterý 4. června proběhlo na ZŠ Švermova zakončení kroužku stolního hokeje, ročníku 2013, který organizuje Regionální sdružení mládeže pro stolní hokej a stolní kopanou Vysočina pro děti ze Žďáru nad Sázavou a z okolí. Děti obdrželi medaile a nejlepší hráč druhého pololetí putovní pohár. Pro všechny pak byly nachystány drobné dárky a hlavně DVD s fotkami a videi na památku.

Poté už vypuklo soutěžní klání jednotlivých týmů. Tentokrát se sešli hráči hned čtyř družstev, takže se odehrála celkem čtyři utkání. Starší hráči se ujali kapitánských pásek a spolu se svými mladšími spoluhráči se pokusili získat pro svá družstva další body do boje o postup do listopadového finále.

Jelikož se jedná o otevřenou soutěž, je možné, aby se do ní kdykoliv v průběhu sezony přihlásila i další družstva. Třetí liga je vhodná především pro hráče, kteří nemají s tímto sportem žádné, nebo pouze malé zkušenosti. Kapitány dělají zkušení hráči, kteří mohou všechny malé i velké účastníky naučit základním pravidlům. Pořadatelé mají vždy nachystáno hrací vybavení pro každého nového hráče.

Statistiky ze soutěže a pozvánky na jednotlivá soutěžní kola naleznete na internetových stránkách sdružení http://vysocina.billiardhockey.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám