Hlavní obsah

Týden kultury na Valašsku láká pod šapitó na Duška, Sokola, Rodena i pohádku

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Celkem devět divadelních představení v sedmi dnech nabídne v závěru prázdnin 2. ročník charitativního festivalu Týden kultury na Valašsku, který se uskuteční 25. až 31. srpna ve Velkých Karlovicích.

Foto: Josef Vrážel

Na Týden kultury se letos opět vrací Jaroslav Dušek se svými Čtyřmi dohodami a Pátou dohodou.

Článek

Představení se budou stejně jako loni konat v neobvyklém prostředí cirkusového šapitó, které bude pro tuto příležitost postaveno na louce pod hotelem Lanterna, u dětského parku Razulák.

V programu se mohou návštěvníci těšit na Čtyři dohody a Pátou dohodu Jaroslava Duška, jenž byl hostem festivalu i loni a jehož představení byla dlouho předem vyprodána. Přijede například i Ondřej Sokol se svou stand-up comedy Celebrity, Karel Roden s Janou Krausovou či Halina Pawlowská, milovníci divadla se mohou těšit i na legendárního Cavemana či Rychlé šípy Slováckého divadla z Uherského Hradiště. Pro děti je připravena pohádka Princové jsou na draka.

Každý z diváků svou návštěvou přispěje na dobrou věc. Pořádající Resort Valachy opět daruje výtěžek na dobročinné účely. „Získané prostředky předáme rodině devítiletého Tomáška Koňaříka z Velkých Karlovic, jenž trpí svalovou dystrofií, a mobilnímu hospicu Strom života z Nového Jičína. Snažíme se vždy pomoc cílit adresně do našeho regionu. Loňský výtěžek 100 tisíc korun pomohl karlovickému dobrovolnému hasiči Jakubu Horákovi, který je po nehodě upoutaný na vozík,“ uvedl generální ředitel Resortu Valachy Tomáš Blabla. 

Program Týdne kultury na Valašsku:

25. 8. Malé Divadlo Komedie: 1+1=3

26. 8. Divadlo pohádek: Princové jsou na draka (pohádka)

26. 8. Studio DVA divadlo: Ondřej Sokol - Celebrity (stand-up comedy)

27. 8. Slovácké divadlo: Rychlé šípy 27. 8. Studio DVA divadlo: K. Roden a J. Krausová - Otevřené manželství

28. 8. Jaroslav Dušek: Čtyři dohody (již vyprodáno)

29. 8. Jaroslav Dušek: Pátá dohoda

30. 8. Caveman - Jan Holík

31. 8. Halina Pawlowská: One woman show "Chuť do života"  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám