Hlavní obsah

Tvrz Malešov otevře svou bránu adventu

Novinky, Tereza Zatřepálková

V neděli 9. prosince se otevře brána středočeské tvrze Malešov. Tentokrát se tvrz předvede v hávu adventním. Pořadatelé nabídnou ve zrekonstruovaném areálu zábavu a příjemné prožití adventní neděle celé rodině.

Foto: archiv O. Slačálek

Tvrz Malešov zve malé i velké k prožití 2. adventní neděle.

Článek

Na adventní trhy a akce lákají skoro všechny hrady a zámky, ale pokud chcete zažít něco komornějšího, vydejte se do Malešova

Tvrz, která ještě v roce 2002 chátrala, je obnovena do své původní podoby a otevírá svou bránu návštěvníkům při různých zajímavých příležitostech. 

Adventní pohodu na tvrzi Malešov si můžete užít v neděli 9. prosince od 11 do 17 hodin. Samozřejmostí jsou adventní trhy. Dětem udělá radost divadlo Dokola pohádkou Dášeňka čili život štěněte, hrát se bude od 14:30.

Nově otevřené Muzeum potěší svou výstavou kočárků především maminky a holčičky. Zkrátka ale nepřijdou ani tatínkové. Pivovar Malešov pořádá v rámci tohoto adventního víkendu pivovarské hody. 

A pokud by vás zajímal příběh tvrze Malešov, najdete jej na stránkách výstavy Má vlast cestami proměn. Tvrz tam můžete i podpořit svým hlasem v soutěži o nejlepší proměnu 10. ročníku.

Reklama

Výběr článků

Načítám