Hlavní obsah

Tvořivé dílny na hořovickém zámku pokračují i v srpnu

Novinky, Patrik Pařízek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zámek v Hořovicích je i letos v létě otevřený pro všechny děti, které se zajímají o výtvarné či divadelní umění. Na začátek druhého prázdninového měsíce, přesně od 3 do 7. srpna, je připravená akce zámecké tvořivé dílny.

Foto: Patrik Pařízek

Z tvorby v přírodě

Článek

Děti od 7 do 14 let budou pracovat s výtvarnými náměty a putovat do minulosti i do světa fantazie. Vyzkouší si tanec ze starých časů nebo řešit kriminální případ.

„Tvoření vždy prokládáme odpočinkovými aktivitami, letos máme třeba připraveny některé hry z období první republiky. Dokonce jsme s dětmi trénovali i základní pravidla stolování v minulosti," prozradila jedna z autorek programu Jitka Kaiserová. Děti si mohou vybrat, zda se zúčastní aktivit jen jeden den, nebo během celého týdne.

"Z červencového programu byly děti nadšené. Pracovaly v kolektivu, což chválím. Líbilo se mi i zapojování historických předmětů do programu. Největší radost měly děti z kapesních hodinek, které si mohly půjčit a chvíli je nosit," pochlubila se Pavla Žerníčková.

Děti dostanou výtvarný materiál, pití i občerstvení. Všichni účastníci se vždy v 9.00 sejdou na nádvoří zámku v Hořovicích a odtud pokračují do klubovny, která je připravena v příjemném prostředí zámecké kavárny. Konec programu je v 17.00.

Kvůli omezené kapacitě dílen doporučují autoři rezervaci termínů. Kompletní program výtvarných dílen a možnost rezervace míst

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám