Hlavní obsah

Tradiční Adventní koncert na Jižních Svazích bude letos netypický. Ve valašském nářečí

Novinky, Jana Kubáčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patnáctý ročník akce, která tradičně nabízí velkolepý adventní program napříč žánry, bude opět mít charitativní podtext. Adventní koncert ZUŠ Zlín - Jižní Svahy tentokrát svým výtěžkem podpoří seskupení Monoskizlin a bonusem bude speciální valašský tón události.

Foto: ZUŠ Zlín - Jižní Svahy

Letos výtěžek z koncertu pomůže seskupení Monoskizlin

Článek

„Tož dojdite si poslechnúť muzigu našich děcek aj chasy!“ je podtitul koncertu, který se 10. prosince opět uskuteční v prostorách kostela Panny Marie Pomocnice Křesťanů. 

„Těšte se na školní orchestr, pěvecký sbor, varhany, zpěv, tóny houslí, fléten, cimbálovou muziku Denica. Závěr bude patřit vánočním písním z Valašska v nefalšovaném valašském nářečí, kdy vystoupí společně orchestr, cimbálové muziky a stočlenný pěvecký sbor žáků,” prozradila část programu ředitelka ZUŠ Zlín - Jižní Svahy, Andrea Šopíková.

„Přijďte se potěšit a přesvědčit se, že na sídlišti Jižní Svahy vyrůstají šikovné a talentované děti,” láká představitelka zušky s úsměvem.

Akce začne v 17 hodin. Koncertem provází známý zlínský moderátor a herec Martin Pášma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám