Hlavní obsah

Tóny Beethovenovy „Osudové“ zazní pod širým nebem na charitativním koncertu

Novinky, Alena Babicová

V pondělí 12. června ve 20.00 hodin zahraje zlínská filharmonie pod vedením dirigenta Stanislava Vavřínka jednu z nejznámějších symfonií světové klasické hudby. Na platformě 14|15 BAŤOVA INSTITUTU zazní v rámci charitativního koncertu tóny 5. symfonie od Ludwiga van Beethovena známé jako „Osudová“.

Foto: archiv 14|15 BAŤŮV INSTITUT

Na platformě 14|15 BAŤOVA INSTITUTU se uskuteční další ročník charitativního koncertu.

Článek

Charitativní koncert podpoří činnost Klubu dětí a mládeže organizace Handicap Zlín, z. s. Předskokanem bude Thom Artway se svou Acoustic show a hudební večer zakončí videomapping. 

„O koncert je velký zájem a vzhledem k omezené kapacitě platformy doporučujeme návštěvníkům, kteří si nechtějí tento jedinečný hudební zážitek nechat ujít, zakoupit si vstupenky již nyní,“ uvedla Ing. Petra Kubíková, ředitelka 14|15 Baťova institutu, p. o. Vstupné je 100 Kč, děti do 15 let mají vstup zdarma, předprodej probíhá na recepcích 14. a 15. budovy továrního areálu a v pokladně Filharmonie Bohuslava Martinů v Kongresovém centru.

Charitativní koncert se koná pod záštitou radní pro oblast sociálních záležitostí, neziskového sektoru a rodinné politiky Michaely Blahové a radního pro oblast kultury, památkové péče, církví, mládeže a sportu Mgr. Miroslava Kašného.

Koncert se koná v rámci cyklu „Muzikanti, hrajte...“, který se poprvé na platformě uskutečnil již v roce 2014 u příležitosti Roku české hudby.

„Kromě zakoupení vstupenky na koncert mohou návštěvníci podpořit fungování Klubu dětí a mládeže, který zajišťuje aktivity pro děti s různými druhy postižení, také příspěvkem do kasiček umístěných na recepcích ve 14|15 BAŤOVĚ INSTITUTU,“ doplnila Petra Kubíková.

V případě nepřízně počasí bude akce zrušena a peníze za zakoupené vstupenky budou lidem vráceny. Návštěvníkům bude umožněn vstup na místo konání koncertu od 19 hodin. 

Pořadateli koncertu jsou 14|15 Baťův institut, p. o., Filharmonie Bohuslava Martinů, o.p.s. a Zlínský kraj.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám