Hlavní obsah

Studenti Ústavu sociální práce Univerzity Hradec Králové připravují burzu studijních materiálů

Novinky, Petr Novák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 25. dubna od 13.00 do 15.00 hodin se v budově E Univerzity Hradec Králové (Víta Nejedlého 573) v učebně IDV 4 uskuteční burza učebnic, skript a jiných studijních materiálů pro studenty či absolventy Ústavu sociální práce Univerzity Hradec Králové (ÚSP UHK).

Foto: studenti ÚSP UHK

Burza je určena pro širší veřejnost, nabízené a poptávané materiály však musí souviset se studiem oborů garantovaných ÚSP UHK.

Článek

Burza je však otevřena i ostatním zájemcům, příslušnost není třeba nijak prokazovat. Nabízené a poptávané materiály však musí souviset se studiem oborů garantovaných ÚSP UHK.

Akce je organizována studenty 1. ročníku kombinovaného studia navazujícího magisterského studijního programu oboru Sociální práce. Garantem akce je Mgr. Jan Hloušek.

„V průběhu akce proběhne rovněž sběr kontaktů na studenty, kteří projeví zájem o zařazení do databáze kontaktů studentů ÚSP UHK za účelem podpory vzájemné spolupráce a komunikace,“ uvedla jedna z koordinátorek projektu Hana Bohuňovská.

Výměna, nákup či prodej materiálů je výhradně individuální záležitostí a zodpovědností nabízejícího a poptávajícího. Na místě budou přítomni organizátoři burzy, kteří nabízejícím zajistí místo pro prezentaci nabízených materiálů, zároveň budou nápomocni bezproblémovému průběhu burzy.

Na burzu od 15.30 hodin navazuje setkání Klubu studentů, absolventů a přátel ÚSP UHK spojené s promítáním dokumentárního filmu. Pro účastníky burzy je zajištěno drobné občerstvení. Případné dotazy lze směřovat na e-mailovou adresu: k-spn-2012@seznam.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám