Hlavní obsah

Strážníci si na zloděje plechů počíhali v křoví

Novinky, František Krejčí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příjemné vzpomínky na čtvrteční ráno nebude mít zloděj, který se vloupal do objektu v areálu bílinských lázní. Pachatel, který do objektu vnikl násilím, byl při krádeži plechů ze střechy zadržen hlídkou strážníků Městské policie Bílina.

Foto: Městská policie Bílina

Krádež plechů - ilustrační fotografie

Článek

Objekty bývalých bílinských lázní se čas od času stávají terčem zlodějů, kteří se zde snaží odcizit zejména plechy ze střech. Bílinským strážníkům s těmito osobami došla trpělivost a prostě si na tato individua počíhali skryti v okolním porostu.

Ve čtvrtek krátce po třetí hodině ranní se jednoho takového zlodějíčka dočkali. Pachatel si již nejspíše v duchu přepočítával peníze, které za odcizené plechy ve sběrně dostane, byl více než zaskočen tím, že v okamžiku kdy vyšel ze dveří budovy, byl okamžitě zadržen připravenými strážníky.

Jak uvedl velitel zásahu, městská policie hodlá v této taktice pokračovat i nadále. Zdá se tedy, že v bílinských lázních nastanou pro potenciální zloděje kovů těžké časy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám