Hlavní obsah

Sportovní víkend v ostravském Avionu

Novinky, Lenka Hatlapatková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Boulderingové mistrovství republiky, zumba maraton, Street Dance Academy, BMX vystoupení… To je jen část sportovních aktivit, které čekají na návštěvníky ostravského Avionu o víkendu 15. a 16. října.

Foto: Jiří Zerzoň
Článek

V sobotu zde budou v rámci finále Mistrovství České republiky v boulderingu 2011 bojovat o tituly mistrů nejlepší boulderingoví lezci z celé země. Pro diváky jsou samozřejmě připraveny doprovodné adrenalinové soutěže.

Boulderingová stěna i podium bude poblíž kavárny Segafredo. Sobotní akci zpestří také autogramiáda české olympijské reprezentace na letních olympijských hrách v Londýně 2012.

Po oba víkendové dny si přijdou na své i milovníci tance. Avion doslova roztančí zumba maraton pod vedením profesionálních trenérů. Začátečníci se nemusejí bát, základy populárního cvičení inspirovaného latinskými rytmy se naučí na zumba workshopu. A nejen to - dorazí také naprosto famózní slovenská taneční skupina Street Dance Academy, která to v Avionu pořádně rozjede.

Těšit se můžete na novinky ve streetovém tanci a pro ty nejodvážnější je připravena soutěž v battlu – souboji tanečníků, a to o velmi zajímavé ceny. Hlídejte facebookové a webové stránky Avionu, kde brzy naleznete konkrétní informace.

Milovníci adrenalinových sportů se mohou těšit na vystoupení profesionální sportovců v disciplínách flatland a bike trial. A jelikož jde o ryze sportovní víkend, moderování vezmou do rukou ryze sportovní komentátoři Vojtěch Bernatský a Petr Svěcený.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám