Hlavní obsah

Součástí akce Kabrouši v Pevnosti byla „módní přehlídka“ kabrioletů v Opočně

Novinky, Dana Ehlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Modrá obloha, sluneční paprsky a kabriolet k sobě zkrátka patří. To potvrdila i akce Kabrouši v Pevnosti, která se uskutečnila v sobotu 12. května a jejíž začátek i konec byl v Josefově. Důležitou součástí celodenní akce bylo i zastevení v Opočně, kde se odehrálo něco, co bychom s malou nadsázkou mohli označit za módní přehlídku těchto vozů.

Foto: Dana Ehlová

Modrá obloha, sluneční paprsky a kabriolet k sobě prostě patří. To potvrdila i akce Kabrouši v Pevnosti.

Článek

Sraz kabrioletů slavnostně zahájila dělostřelecká salva, poté se více než stovka naleštěných účastníků se sklopenou střechou vydala na spanilou jízdu regionem východních Čech.

Nedílnou součástí byla, dalo by se říci, módní přehlídka na Kupkově náměstí v Opočně, určená především zástupcům mužského pohlaví všech generací. Pohled na krásná auta, která během jízdy poskytují romantikům pocit volnosti a větru ve vlasech, si ovšem nenechaly ujít ani ženy – a možná mačkaly spouště fotoaparátů nebo mobilů ještě intenzivněji.

Pěší zónu v centru opočenského náměstí totiž zcela zaplnila auta značek Mazda, Opel, Mercedes, BMW, Peugeot, Fiat, Audi, Alfa Romeo, Chevrolet, MG, Ford, dorazili i rudí koně z Maranella – laky všech krasavců jen zářily, dokonale sladěné s „kabátem“ byly také interiéry, v některých případech i posádka.

Vidět tolik kabrioletů pohromadě se nepoštěstí každý den, a tak aktéři akce Kabrouši v Pevnosti přinesli radost nejen sobě, ale i těm, kterým se zatím obsadit svoji garáž podobným skvostem nepoštěstilo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám