Hlavní obsah

Sluníčkové děti opět rozdávaly radost seniorům

Novinky, Markéta Štěpánková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děti z Rodinného centra Sluníčko v Přerově opět rozdávaly radost seniorům, konkrétně ve středu v domově pro seniory v Přerově v Kabelíkově ulici 14a.

Foto: Markéta Štěpánková

Děti rozdávaly radost seniorům

Článek

O dobrou náladu se navíc postarala i fenka Vanilka, která se svou paničkou Markétou Malinčíkovou předvedla všem přítomným některé prvky z canisterapie. Kontakt se psem představuje účinné rozptýlení pro lidi trpící psychickými poruchami, depresí nebo pro ty, kteří se prostě cítí opuštěně. Každý, kdo projevil zájem, mohl fenku pohladit, dát jí pamlsek, nebo jí i hodit hračku. Fenka Vanilka byla velmi společenská a rozdávala dobrou náladu všem okolo.

Na další návštěvu dětí z Rodinného centra Sluníčko se mohou senioři těšit zase na podzim.

O RC Sluníčko v Přerově

Jsme prima parta maminek převážně na mateřské či rodičovské dovolené, která ve svém volném čase s nadšením, láskou a bez nároku na honorář provozuje Rodinné centrum Sluníčko v Přerově, z.s.

Svým snažením v rámci centra podporujeme úzký vztah mezi dítětem a matkou, případně otcem či prarodiči. Chceme, aby rodiče u nás trávili s dětmi čas plnohodnotně a aktivně. Děti si proto u nás s mámou a tátou nejen hrají, ale mohou společně využít také naši širokou nabídku dalších činností.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám