Hlavní obsah

Slavné hity Beatles rozezní vsetínský Dům kultury v podání Backwards

Novinky, Klára Blažková

The Backwards míří na Vsetín se svou novou hudebně-vizuální show s tím nejlepším, co za dobu své existence hudební legenda kapela Beatles vytvořila. V rámci svého koncertního tour 2019 zahraje kapela ve zcela zaplněném velkém sále Domu kultury Vsetín 21. března od 19.00 hodin.

Foto: Promo The Backwards
Článek

Na koncertě zazní nezapomenutelné hity kapely Beatles, písně veselé i melancholické, rychlé i pomalé, pro všechny generace Beatlemaniaků, ale nejenom pro ně...

The Backwards za svoji více než dvacetiletou kariéru nastudovali přes 100 písní Beatles. Strhující výlet do hudební minulosti plné nezapomenutelných hitů pro několik generací fanoušků Beatles čeká na všechny návštěvníky koncertu.

Úspěch bandu, který je bezesporu jedním z nejlepších Beatles revivalů na světě, odstartovalo dvojnásobné vítězství na prestižním Beatlefestu v New Yorku v letech 1998 a 2003. Známými se stali také díky účinkování v hudebně-zábavných pořadech všech našich i slovenských televizí.

O jejich kvalitě také svědčí několik hudebně-divadelních projektů, ve kterých ztvárnili své slavné hudební vzory na scénách Divadla Spirála v Praze, Nové scény v Bratislavě a Národního divadla moravskoslezského v Ostravě. Kromě mnoha turné po USA, pravidelného koncertování v Čechách a na Slovensku, kapela hrála také po celé Evropě a dokonce i v africké Keni. Kapela koncertovala i v Liverpoolu ve slavném Cavern clubu, kolébce Beatles.

The Backwards nemají pouze dokonale vypracovaný zvuk, ale dbají také na image, stage look, souhru a produkci. Pro znalce a muzikanty je také nesmírně přitažlivý fakt, že kapela pro co nejvěrnější zvuk používá stejnou hudební aparaturu a modely hudebních nástrojů kvalitních značek jako Vox, Rickenbacker, Gretsch, Höfner, Ludwig atd.

Doprodej vstupenek na pokladně kina Vatra a on-line na www.dkvsetin.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám