Hlavní obsah

Skutečský festival je vstřícný k návštěvníkům

Novinky, Matěj Zelinka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už jen dva týdny dělí pořadatele festivalu Tomáškova a Novákova hudební Skuteč od zahájení 13. ročníku. Na otázku, jak se informace z relativně malého města dostávají k potencionálním zájemcům, odpovídá za pořadatele Lenka Frídlová.

Foto: Matěj Zelinka

Propagace festivalu Tomáškova a Novákova hudební Skuteč.

Článek

„O programu neinformují pouze plakáty a jiné běžné formy propagace. Zdarma distribuujeme barevné programové brožury, také festivalové vydání Skutečských novin v nákladu pěti tisíc výtisků jsme rozeslali do širšího okolí,” uvedla.

Skutečský festival má samozřejmě i vlastní webové stránky, kde jsou uvedeny všechny podrobnosti k programu včetně uvedené brožury a Skutečských novin v elektronické podobě, aktuální tiskové zprávy a další doprovodné informace.

„Vůči našim návštěvníkům chceme být maximálně vstřícní, proto například za programové brožury nic neplatí, přestože jejich výroba není levná. A tento přístup se nám vyplácí, zájem o vstupenky je rok od roku vyšší,“ říká starosta Skutče Pavel Bezděk.

Kromě zahajovacího jsou vyprodané i další dva koncerty. Z březnového programu je v nabídce ještě pár posledních vstupenek na operetu Krásná Helena, lístky na operu Její pastorkyňa, nebo koncertní pořad Alfreda Strejčka a Štěpána Raka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám