Hlavní obsah

Simona Stašová představí ve Valašském Meziříčí Skleněný zvěřinec

Novinky, Ondřej Smolka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Oblíbená herečka Simona Stašová přijede se svými hereckými kolegy do Kulturního zařízení ve Valašském Meziříčí s inscenací Skleněný zvěřinec. Dříve odložené představení odehraje soubor tuto neděli 8. října od 19:30.

Foto: Promo Skleněný zvěřinec
Článek

Stašová měla přijet do Kulturního zařízení ve Valašském Meziříčí už v dubu, ale představení, v němž se měla představit jako Filumena Marturano, bylo ze zdravotních důvodů jejího hereckého partnera Svatopluka Skopala odloženo.

I u nedělního představení došlo k několika změnám. Bylo nutné změnit plánovanou inscenaci a také o půl hodiny posunout čas začátku.

Stašová ve slavné hře Skleněný zvěřinec, která má silně autobiografické prvky z vlastní rodiny spisovatele Tennesseeho Williamse, vystoupí jako opuštěná matka Amanda, která svou láskou a touhou udělat své děti co možná nejšťastnějšími nadělá v rodině velikou paseku.

„Konečně jsem dozrála do role matky Amandy, do té bláznivé matky, které tak dobře rozumím.  Amanda je na zabití i k pomilování, tak jako celý ten náš neuvěřitelný život,” říká ke své roli známá česká herečka.

Tato rodinná tragikomedie je podle ní o každém z nás - je to zrcadlo nastavené do našich směšných rodinných kotrmelců. „Z lásky se totiž udělají ty nejkrásnější i ty nejhorší věci.”

Vstupenky jsou k dostání v předprodeji, a to v Turistickém informačním centru ve Valašském Meziříčí a on-line na stránkách Kulturního zařízení www.kzvalmez.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám