Hlavní obsah

Sedmihorské léto 2016 nabídne devět koncertních a divadelních akcí

Novinky, Jitka Maděrová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna z nejrozsáhlejších a nejoblíbenějších kulturních akcí v Českém ráji uveřejnila svůj kompletní program. I letos si najde v programu to své opravdu každý. Pódium Sedmihorského léta v Sedmihorkách u Turnova bude tradičně patřit koncertům i divadelním představením.

Foto: Jitka Maděrová

Sedmihorské léto 2016 - program

Článek

Hudební a divadelní Sedmihorské léto 2016 startuje stejně jako loni poslední červnový den. Pokud chcete stylově a hlavně vtipně odstartovat letní sezónu, můžete se 30. června těšit na představení Velká zebra aneb Jakže se to jmenujete? Hlavní roli v této situační komedii ztvární oblíbený Ondřej Vetchý, jehož výkony doplní skvělí herci jako Jaromír Dulava, Kateřina Hrachovcová - Herčíková, Martina Hudečková a další. I v loňském roce byl začátek festivalu ve znamení situační komedie s Ondřejem Vetchým a start to byl opravdu velkolepý.

Pokud bychom měli pokračovat v nabídce divadelních kousků, které Sedmihorské léto uvede, pozveme vás ještě na další dvě představení.

Rodina je základ státu je situační komedie včele s Miroslavem Etzlerem, který svůj herecký um představí spolu se Sabinou Laurinovou, Vandou Hybnerovou a další téměř desítkou skvělých českých herců. Nabídku divadel uzavře nabitá a stále vyprodaná One man show Bohumila Klepla s názvem Vysavač. Vysavač pochází z pera velmi oblíbeného režiséra a spisovatele Patrika Hartla, který toto představení ušil na míru právě Bohumilu Kleplovi, který sám říká, že má ve svém osobním životě na luxování „úchylku".

A koncerty? Hudební výběr zvládli pořadatelé Sedmihorského léta i pro rok 2016 na výbornou. Na milovníky hudby čeká výběr z opravdových hudebních lahůdek. V rámci sedmého ročníku budou oslavy hned dvou významných výročí.

V úterý 5. července oslaví na scéně festivalu dvacáté výročí Ondřej Havelka a jeho Melody Makers, v srpnu pak ukáže Honza Nedvěd, že i po 50 letech na scéně jsou jeho písně kouzelné a diváky milované. Pro fanoušky Marty Kubišové bude svátkem a především jedinečnou šancí, jak tuto charismatickou a vynikající zpěvačku naposledy zažít a zazpívat si s ní nesmrtelné hity v rámci Posledního recitálu. Marta Kubišová oznámila konec kariéry v roce 2017.

Hudební nadšenci se dále mohou těšit na Anetu Langerovou a její turné Na Radosti 2016 a také na stále oblíbenější skupinu Jelen. Pro milovníky lidových písní pak Sedmihorské léto ve spolupráci s portálem evstupenka.cz připravilo koncert Veselé trojky.

I letos se můžete těšit na rozhovory s hvězdami Sedmihorského léta. Již nyní na www.sedmihorskeleto.cz můžete číst rozhovor s Honzou Nedvědem, Ondřejem Vetchým a Anetou Langerovou. Další organizátoři této akce se skvělou atmosférou ještě chystají.

Vstupenky a permanentky jsou již v předprodeji na www.sedmihorskeleto.cz, nebo na www.evstupenka.cz.

KOMPLETNÍ PROGRAM SEDMIHORSKÉ LÉTO 2016:

30. 6. - Velká zebra aneb Jakže se to jmenujete? 

30. 6. - Velká zebra aneb Jakže se to jmenujete?  5. 7. - Ondřej Havelka & jeho Melody Makers 

30. 6. - Velká zebra aneb Jakže se to jmenujete?  5. 7. - Ondřej Havelka & jeho Melody Makers  12. 7. - JELEN 

30. 6. - Velká zebra aneb Jakže se to jmenujete?  5. 7. - Ondřej Havelka & jeho Melody Makers  12. 7. - JELEN  14. 7. - Poslední recitál Marty Kubišové

30. 6. - Velká zebra aneb Jakže se to jmenujete?  5. 7. - Ondřej Havelka & jeho Melody Makers  12. 7. - JELEN  14. 7. - Poslední recitál Marty Kubišové 21. 7. - Aneta Langerová - Na Radosti 2016

30. 6. - Velká zebra aneb Jakže se to jmenujete?  5. 7. - Ondřej Havelka & jeho Melody Makers  12. 7. - JELEN  14. 7. - Poslední recitál Marty Kubišové 21. 7. - Aneta Langerová - Na Radosti 2016 28. 7. - Rodina je základ státu - Miroslav Etzler, Sabina Laurinová, Robert Trsťan a další - divadelní představení

30. 6. - Velká zebra aneb Jakže se to jmenujete?  5. 7. - Ondřej Havelka & jeho Melody Makers  12. 7. - JELEN  14. 7. - Poslední recitál Marty Kubišové 21. 7. - Aneta Langerová - Na Radosti 2016 28. 7. - Rodina je základ státu - Miroslav Etzler, Sabina Laurinová, Robert Trsťan a další - divadelní představení 4. 8. - Honza Nedvěd - Návrat - 50 let na scéně 

30. 6. - Velká zebra aneb Jakže se to jmenujete?  5. 7. - Ondřej Havelka & jeho Melody Makers  12. 7. - JELEN  14. 7. - Poslední recitál Marty Kubišové 21. 7. - Aneta Langerová - Na Radosti 2016 28. 7. - Rodina je základ státu - Miroslav Etzler, Sabina Laurinová, Robert Trsťan a další - divadelní představení 4. 8. - Honza Nedvěd - Návrat - 50 let na scéně  18. 8. - VYSAVAČ - Bohumil Klepl - One man show

28. 8. - Veselá Trojka

Reklama

Výběr článků

Načítám