Hlavní obsah

Rodiče s hyperaktivními dětmi se v Tachově sešli již počtvrté

Novinky, Lucie Lihmová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodiče vychovávající hyperaktivní děti se sešli již počtvrté, aby si vyměnili zkušenosti a informace o jejich výchově. Pracovnice Centra podpory rodiny Tachov jim sdělila také další specifické informace o ADHD (zkratka anglického Attention Deficit Hyperactivity Disorder – hyperkinetická porucha).

Článek

Akci uspořádalo Centrum podpory rodiny Tachov ve svých nových prostorách. Během schůzky se rodiče aktivně zapojovali do dění a sdělovali své zkušenosti a konkrétní způsoby výchovy.

„Rodičům jsme přednesli také informace z výzkumu pořádaného v rámci diplomové práce, kterou jsem zpracovala. Konkrétně se jedná o požadavek dotazovaných, aby existovalo specializované středisko pro ADHD. Schůzku považuji za úspěšnou, jeden z účastníků dokonce donesl vypracovaný systém pravidel, který používá při výchově a ukázal jej i ostatním rodičům,“ uvedla Bc. Monika Farkašová, vedoucí Centra podpory rodiny v Tachově. 

V budoucnu bude Centrum podpory rodiny Tachov ve schůzkách pokračovat. Další pracovnice centra doplnila: „Nyní je pro nás úspěchem i to, že přijede rodič např. z Aše.“

Reklama

Výběr článků

Načítám