Hlavní obsah

Rocková smršť přivane do Kraslic revivaly hvězdných kapel

Novinky, Milan Hloušek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na kvalitní říznou muziku a výborné pivo se mohou těšit návštěvníci dvanáctého ročníku hudebního festivalu Rockové sady, který se uskuteční v sobotu 2. srpna v Kraslicích. Programová paleta slibuje třináct kapel nejrůznějšího ražení, a to nejen z České republiky, ale i ze zahraničí.

Foto: Archiv skupiny Queenie

Revivalová kapela Queenie přiveze do Kraslic skvělou show.

Článek

Zárukou extra nadupané zábavy jsou zvučná jména revivalových kapel Led Zeppelin Southern revival, Queenie a Whitesnake revival. Vedle nich festiválek okoření slovenští Brainscan, Dark Gamballe z Vyškova nebo plzeňští Interitus.

Rocková smršť se na publikum nekompromisně vyvalí úderem pravého poledne a utichne až v pozdních nočních hodinách. Kdo žije rockem, musí vyrazit do městských sadů a nechat se příjemně nabudit tímto skvělým letním festivalem.

„Do Kraslic se velice těšíme. Bydlí tam naši přátelé, a tak to bude pro nás, ve srovnání s jinými koncerty, ještě více okořeněné. Na jevišti vždycky odvedeme maximum. Když pak navíc cítíme konkrétní emoce ke konkrétním lidem, je to bonus pro nás i pro diváka. We will rock you!“ prohlašuje před avizovaným koncertem Michael Kluch z kapely Queenie, který na pódiu vystupuje jako Freddie Mercury.

Každý rok si návštěvníci Rockových sadů mohou dopřát bohaté občerstvení. „Letošní novinkou bude vynikající pivo – Kynšperský zajíc. Určitě vám bude chutnat. Kynšperský pivovar dokonce přiveze speciální lahvové pivo Iron Maiden, což je parádní suvenýr pro příznivce kapely,“ uvedl organizátor festivalu Jan Zmrzlý.

Žízní nebudou trpět ani děti. Pro ty je v sudech připravená ovocná limonáda, také přímo z pivovaru. Skvělou zprávou je, že prvních sto návštěvníků starších osmnácti let dostane jedno točené pivo zdarma. „Věřím, že náš chmelový nektar bude lidem šmakovat a přijmou ho jako své festivalové pivčo. Zajíc má pořádný říz a takové pivo nesmí na rockových koncertech chybět,“ usmívá se ředitel Kynšperského pivovaru Radek Vomočil.   

Komu se nebude chtít po festivalu cestovat domů, může si v areálu postavit stan a přenocovat na místě. Prostor pro kempování je přímo v městských sadech. Vstupenky na koncert jsou k dostání v obvyklém předprodeji za zvýhodněnou cenu.

Program Rockových sadů 2014:

12:00 – 12:40      Paralive (Chodov)

13:00 – 13:40      Return (Kraslice)

14:00 – 14:40      Blackmailers (Cheb)

15:00 – 15:40      Headfire (Znojmo)

16:00 – 16:40      Black (České Budějovice)

17:00 – 17:40      Interitus (Plzeň)

18:00 – 18:40      Brainscan (Banská Bystrica)

19:00 – 19:40      Blamage (České Budějovice)

20:00 – 20:40      Object (Kraslice)

21:00 – 21:40      Dark Gamballe (Vyškov)

22:00 – 22:50      Led Zeppelin Southern revival

23:10 – 23:50      Queenie - World Queen Tribute Band

24:00 – 01:00      Whitesnake revival

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám