Hlavní obsah

První prázdninový večer se rozezní zámecký park na Sychrově tóny Apocalyptiky

Novinky, Petr Štrympl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Exkluzivní vystoupení finské kapely Apocalyptica připravila agentura Šimmi AG na 1.července do parku státního zámku Sychrov. Zahrají nejen skladby z poslední desky, ale i mnoho svých největších hitů.

Foto: archiv poř. agentury

logo

Článek

Od roku 1993, kdy se tento finský kvartet dal dohromady, vydala Apocalyptica šest studiových alb. Proslavila se originálními instrumentálními skladbami postavenými na hře na cello, ale stejně tak skladbami založenými na vokálech. Jejich sedmé album nazvané 7th Symphony už není jen symfonické, je to symfonie.

Organizátoři, na základě zkušeností z loňského roku, kdy byly vstupenky na vystoupení Sinead O´Connor na zámku Sychrov rychle vyprodány, doporučují koupit je v předprodeji (Ticketpro a Ticketportal). Ten bude zahájen v pondělí 21. února. Místa budou částečně i k sezení, avšak bez možnosti rezervace. Bude platit přísný zákaz focení a vstupu s fotoaparáty a kamerami. Začátek představení je naplánován na 20:00.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám