Hlavní obsah

Profesionální fotograf zasvětí do tajů focení

Novinky, Lucie Talavašková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Beskydské informační centrum Frýdek-Místek, p. o. nabízí i v letošním roce ideální příležitost pro všechny, kteří touží se svým fotoaparátem co nejlépe zachytit nádherná zákoutí Frýdku-Místku a přírodu Beskyd, a přitom dostat ještě užitečné rady od zkušeného fotografa.

Foto: www.visitfm.cz

Město Frýdek-Místek nabízí spoustu fotogenických zákoutí

Článek

V průběhu jara se tak můžete vydat hned na tři minikurzy fotografování. Začínající i zkušenější fotografy zasvětí do všech tajů focení fotograf Josef Plaček, pod jehož vedením budou zaznamenávat jak nejrůznější zákoutí v okolí frýdeckého náměstí, tak i detaily přírody a architektury pod Lysou horou. Letos se mohou účastníci těšit znovu i na netradiční kurz, kdy se skrz objektiv fotoaparátu podíváme na západ slunce.

Čtyřhodinového kurzu se mohou zúčastnit jak dospělí, tak i malí fotografové v doprovodu rodiče. Cena kurzu je 200 Kč, přičemž je nutné se zaregistrovat předem na pobočkách Beskydského informačního centra v Místku na náměstí Svobody nebo ve Frýdlantu nad Ostravicí na ulici Hlavní. Uzávěrka přihlášek je vždy tři dny před konáním akce.

Kde se na fotokurzy můžete vydat?

29. 4. 2017 – Frýdek-Místek objektivem, sraz na Zámeckém náměstí ve Frýdku v 9.00 hodin

13. 5. 2017 – Beskydy objektivem, sraz před RC Rosnička v Malenovicích v 9.00 hodin

31. 5. 2017 – Za západem slunce, sraz před RC Rosnička v Malenovicích v 16.00 hodin

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám