Hlavní obsah

Pro hokejové fanoušky vyjede stovka posilových vozů Českých drah

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V souvislosti s utkáním české hokejové reprezentace na světovém šampionátu v ledním hokeji a s ohledem na začátek druhého květnového prodlouženého víkendu vypravují České dráhy do pátku 8. května téměř stovku posilových vozů, které nabídnou téměř 8000 dodatečných míst k sezení.

Foto: Josef Zajíc

Pro hokejové fanoušky vypraví ČD stovku posilových vozů.Ostrava 6.5.2015

Článek

Nejvíce budou posilovány vlaky mezi Prahou a Ostravou a posily budou vypraveny také na noční spojení Prahy s Brnem zajišťované vlakem Metropol.

Ve čtvrtek večer pak počítají České dráhy s vypravením zvláštního posilového vlaku v Prahy-Libně směrem na Pardubice a Olomouc. Na tento spoj bude vypravena elektrická jednotka CityElefant s kapacitou 300 míst k sezení.

„Ve všech vlacích Českých drah platí speciální nabídka VLAK + hokej, kterou je možné vydat z jakékoliv stanice na území České republiky do místa konání hokejového zápasu (Ostrava - Praha). Zákazník si nechá jízdenku orazítkovat u stánku ČD ve fanzóně u stadionu a zpáteční cestu má díky tomu zdarma. Bez razítka je neplatná. Jízdenku VLAK + hokej lze koupit na kterékoliv pokladně Českých drah,” informoval Mgr. Petr Šťáhlavský z 1. tiskového oddělení GŘ KPP.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám