Hlavní obsah

Přípravy na Plzeňský Majáles 2014 vrcholí

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezi 25. a 30. dubnem se po celé České republice rozjedou nejžádanější kapely, aby navštívily studentské festivaly Majáles 2014. Představíme vám ten, kteý se uskuteční v Plzni. Majálesová vlna bohatého programu tam vyvrcholí 25. dubna volbou Krále Majáles a 26. dubna se rozběhne nejočekávanější Open Air.

Majáles 2014

Článek

Plzeňský Majáles 2014: pátek 25. dubna, park pod Amfiteátrem, od 14:00 (vstup zdarma)

První hlavní festivalový den, kterým vyvrcholí předcházející studentské dny. Mezi koncerty oblíbených skupin VYPSANÁ FIXA, THE FEUD /UK/, KNÍRY, NEBE a tba se představí kandidáti na Krále Majáles 2014. Z nich pak bude veřejnou volbou zvolen nový vládce, kterému předá aktuální královna MARGE SKÁča SIMPSONOVÁ z Pilsenfeldu žezlo a roční vládu nad stavem studentským.

Vy všichni, kteří se radujete z každodenního života, nenechte se ujít Plzeňský Majáles, který již ťuká na dveře. Všichni zúčastnění se mohou těšit na dvoudenní řádnou dávku skvělé muziky, tanečního veselí, zábavných soutěží či prostého studentského veselí. To slibují všichni organizátoři.

Majáles Open Air festival: sobota 26. dubna, Amfiteátr Lochotín, od 11:30

Celý Plzeňský Majáles vyvrcholí 25. ročníkem open air festivalu se třemi hudebními scénami a tradičním doprovodným programem. Čeká vás přes třicet interpretů, majálesové svatby na 24 hodin, cyklus soutěží o netradiční titul, hry pro děti i dospělé a spousta další zábavy v příjemném prostředí největšího evropského přírodního amfiteátru s jedinečnou atmosférou.

Hlavní program: CHINASKI, DIVOKEJ BILL, MIG21, HORKÝŽE SLÍŽE, PIPES AND PINTS, HARLEJ, Jaroslav Uhlíř s kapelou, Sto Zvířat, Udg, Rybičky 48 a řada dalších.

O Majálesu

Majáles je vnímán jako oslava studentského života a nově přicházejícího jara. Sám o sobě by však nemohl existovat, a proto je k jeho pořádání třeba přičinění stovek dobrovolníků, kteří svou prací a vydanou energií vytvářejí pozitivní náladu a příjemnou a vstřícnou atmosféru. Pravou lahůdkou je Majáles Open air festival, který návštěvníkům nabídne tři hudební scény a bohatý doprovodný program pro celé rodiny. Kvalitu a atraktivitu každému z ročníků dodávají desítky vystupujících kapel, cyklus soutěží o titul Majálesového Borce, hry a soutěže pro děti i dospělé či unikátní majálesové svatby na 24 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám