Hlavní obsah

Přijďte tvořit do luhačovického muzea

Novinky, Blanka Kovandová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 11. srpna se rozjíždí série výtvarných dílen, které pro své návštěvníky připravilo Muzeum luhačovického Zálesí. Tématicky zůstali v muzeu věrní období baroka a právě probíhající výstavě Příběhy hraběcích lázní.

Foto: Archív MJVM

Tvořivé dílny v Muzeu luhačovického Zálesí

Článek

Výtvarná dílna je naplánována od 9 do 12 hodin a zúčastnit se jí může každý návštěvník, který zaplatí vstupenku a bude mít chuť, čas a trpělivost," vzkázala zájemcům muzejní lektorka Hana Lepková, která výtvarnou dílnu povede.

Tématem jsou barokní květiny a zátiší. "Výtvarná dílna nás zavede do období baroka a během ní se krátce zaposloucháme do řeči květin. Květiny, které na místě vyrobíme, nás mohou inspirovat k vytvoření květinových aranžmá popřípadě zátiší v barokním duchu," vysvětlila lektorka.

Další dílna je naplánována na čtvrtek 18. srpna a jejím tématem budou barokní krabičky a šperkovnice. Třetí, závěrečná dílna se uskuteční 25. srpna a návštěvníci si na ní vyrobí barokní rámeček.

Více na www.muzeum-zlin.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám