Hlavní obsah

Příbramský fotbalový klub má svoji první Miss

Novinky, Tomáš Vašíček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmnáctiletá studentka Gymnázia pod Svatou Horou Příbram se ve čtvrtek 29. ledna stala historicky první tváří fotbalového klubu nejvyšší české soutěže 1. FK Příbram. Titul Miss získala Karolína Urbanová.

Foto: Martin Menšík

zleva: zastupitel města a porotce Petr Stříbrnský, vítězka Karolína Urbanová, generální ředitel klubu Petr Větrovský a člen poroty Daniel Huňa

Článek

Do soutěže se podle svých slov přihlásila, protože jí to přišlo jako dobrá zkušenost. A svého rozhodnutí určitě nelitovala ani na konci soutěže.

Porota, ve které zasedali mimo jiné majitel klubu Jan Starka, moderátorka Romana Navarová či záložník A týmu Tomáš Pilík, ji totiž vybrala ze šestice finalistek jako nejlepší. I postup do finálové šestice byl ovšem pro soutěžící úspěch, protože původně bylo v soutěži 15 dívek, ze kterých fanoušci hlasováním na internetu vybrali skupinu finalistek.

Finálový večer probíhal za účasti pozvaných hostů v kavárně jednoho příbramského hotelu a atmosféra byla patřičně slavnostní. Každá ze soutěžících slečen musela zvládnout několik soutěžních disciplín, nechyběly otázky od poroty nebo populární volná disciplína, ve které dívky předvedly svoji kreativitu.

Vítězka získala mnoho zajímavých cen, kromě korunky a šerpy například volný vstup do fit centra, pronájem vozu na víkend či víkendový pobyt pro dva v penzionu a zahraje si také ve videoklipu jednoho významného českého vydavatelství. Milou součástí večera byla peněžní sbírka mezi hosty, jejíž výtěžek přesahoval šest tisíc korun. Osud vybrané částky je určen na charitativní účely, konkrétního příjemce vybere právě vítězka Karolína Urbanová.

Večerem provázela Jitka Doubravová, která v rámci jedné z disciplín pokládala dívkám otázky z fotbalové oblasti a jejím dotazům neunikl ani generální ředitel klubu Petr Větrovský. Zaslouží se dodat, že Jitka Doubravová zvládla svoji moderátorskou premiéru velmi dobře, předvedla sebevědomý a milý výkon, který si zasluhuje pochvalnou zmínku.

Hlavní titul ale nebyl jediný, který se uděloval. Vyhlášena byla také vítězka hlasování fanoušků. Miss Fans se stala Denisa Bosáková. Svoji Miss Sympatie si zvolili také hosté večera, kteří k hlasování využili hlasovací lístky vhozené do osudí. Vítězkou této kategorie se stala Vendula Poláková.

A jak akci hodnotí marketingový manažer klubu 1. FK Příbram? „Pro klub je soutěž Miss velkou událostí, jelikož toto byl první ročník, nevěděli jsme, jaký bude mít soutěž ohlas u fanoušků. Musím říct, že nás zájem o soutěž velice překvapil, jelikož do hlasování o finalistkách přišlo více než tisíc hlasů,“ řekl Tomáš Větrovský.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám