Hlavní obsah

Přerovské kino chystá prázdninový program, u některých projekcí sníží vstupné

Novinky, Svatava Měrková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerovská Hvězda posílí v červenci a srpnu projekce ve středy a čtvrtky. Novinkou jsou levné úterky a chybět nebudou ani prázdninové tvořivé dílničky pro nejmenší diváky nebo hororové soboty. Těšit se lze také na ABBA maraton.

Foto: Svatava Měrková

Kino Hvězda Přerov

Článek

Prázdninové měsíce lákají nejen k vodním radovánkám, ale také k návštěvám kina. Jednak se zde můžete zabavit v případě nepřízně počasí, ale také zchladit v parných letních dnech.

Návštěvníci si v červenci mohou v Přerově vybrat ze 72 projekcí, které jsou zařazeny jak v dopoledním, tak i odpoledním a večerním čase. V programu prvního prázdninového měsíce najdete 15 premiérových snímků české i zahraniční produkce. Jsou mezi nimi blockbustery Ant-Man a Wasp či druhé pokračování světově úspěšného muzikálu Mama Mia! nazvané Mamma Mia! Here We Go Again.

U příležitosti tohoto letního hudebního snímku dal distributor svolení promítat i první díl, a to za snížené vstupné. „Snímek Mamma Mia! vydělal po premiéře v roce 2008 610 amerických dolarů. Lidé byli tak nadšeni, že dokonce poté, co film zhlédli, si zakoupili lístky na jeho další představení,“ uvedl zástupce distributora.

Přerovský biograf pořádá ve středu 18. července ABBA maraton, kdy pustí od 17:30 první díl Mamma Mia! a od 20 hodin v předpremiéře jeho druhý díl. A na jaké premiéry se ještě můžete první prázdninový měsíc těšit? Na horory První očista, Děsivé dědictví a Hotel Artemis, na české filmové počiny Chata na prodej a Úsměvy smutných muži, do červencové distribuce jdou také artově laděný snímek Muž, který zabil Dona Quijota, skandinávské thrillery Utøya, 22. července a Tísňové volání; komedie Manžel na zkoušku nebo akční film Mrakodrap. Ve čtvrtek 12. 7. ve 20 hodin přerovské kino uvede koncert Muse: Drones World Tour.

Úterky v kině budou patřit žánrově převážně teenagerům. Ti se mohou od 15 hodin těšit na oblíbené filmy letošního roku za snížené vstupné 60 korun. Jsou mezi nimi tituly jako Půlnoční láska (3. 7.), Solo: Star Wars Story (10. 7.), Nejsledovanější (17. 7.), Fakjů pane učiteli 3 (24. 7.) a Thor: Ragnarok (31. 7.).

Středeční dopoledne jsou určena nejmenším divákům, kdy od 9 hodin startují tvořivé dílničky s přerovskou výtvarnicí Kristýnou Botkovou a po nich následuje dětský film, který byl tématem dílniček – Příšerky z vesmíru (4. 7.), Pat a Mat znovu v akci (11. 7.), Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená (18. 7.) a Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva Ema (25. 7.). Na všechny červencové čtvrtky si kino připravilo v rámci cyklu Biosenior za snížené vstupné 60 korun filmy Mamma Mia!, Souboj pohlaví, Dámský klub a Až na dno.

Jednou za čtrnáct dní pak kino Hvězda pořádá hororové soboty, jež přinesou to nejlepší z tohoto žánru uplynulého roku. Od 22:30 to bude 7. 7. horor TO a 21. 7. Vetřelec: Covenant – rovněž za přátelské vstupné 60 korun.

Více k programu naleznete na stránkách www.kinohvezdaprerov.cz, a také na Facebooku, Instagramu a Twitteru.

Reklama

Výběr článků

Načítám