Hlavní obsah

Přerovská Meopta vzbudila rozruch na veletrhu v Norimberku

Novinky, Tereza Schreiberová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tradiční výrobce optiky a největší zaměstnavatel Olomouckého kraje představil na veletrhu IWA Outdoor Classics v německém Norimberku hned několik novinek. Nová řada binokulárních dalekohledů i puškový dalekohled se setkal s pozitivním ohlasem návštěvníků předního světového veletrhu.

Foto: Tereza Schreiberová

Meopta je tradičním vystavovatelem na oborových veletrzích. A to nejenom v Německu.

Článek

IWA Outdoor Classics patří k nejdůležitější mezinárodní přehlídce loveckých zbraní a střeliva a střeleckého sportu, a protože společnost Meopta je specialistou na optické produkty nejvyšší kvality, přichystala stejně jako v předchozích letech kvalitní prezentaci.

„Letos Meopta prezentovala několik horkých novinek pro myslivce i sportovní střelce. Mezi nimi jsme představili zcela nový puškový dalekohled MeoTac 3-12x50, v jehož vývoji je zúročena nejen mnohaletá zkušenost společnosti s mysliveckými puškohledy, tak i s vojenskými zaměřovači. Meopta uvede na trh také novou řadu binokulárních dalekohledů MeoPro HD, které díky svým fluoridovým sklům poskytují pozorovatelům opravdu věrné barevné podaní a téměř žádné zkreslení,“ uvedla Pavla Krutílková, manažerka marketingu společnosti Meopta.

Český výrobce optických přístrojů se zúčastnil veletrhu již po čtyřiadvacáté. „Strategický význam události roste spolu s úspěchy, jaké Meopta na poli lovectví má. Nebýt na světovém veletrhu tohoto formátu je pro nás už nemyslitelné,“ dodala Krutílková.

Loni do Norimberku zamířilo bezmála 40 tisíc návštěvníků, z toho dvě třetiny příchozích představovala odborná veřejnost. Na veletrhu se sešlo přes tisíc tři sta vystavovatelů z přibližně padesáti zemí světa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám