Hlavní obsah

Pražské umělé trávníky obsadila další liga

Novinky, Petr Brdičko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalová sezóna 2012/2013 znamená kromě startu starých známých soutěží - Hanspaulky a PKFL - také start zcela nové soutěže: Pražské ligy malého fotbalu. Do prvního ročníku se přihlásilo 13 týmů.

Foto: Petr Brdičko

Jeden z účastníků soutěže, Grand Team Ludeco

Článek

O oblibě malé kopané v České republice se příliš rozpovídávat nemusíme. Není tedy překvapením, že se v Praze kromě Hanspaulky a PKFL spustila od podzimu 2012 také nová soutěž v tomto populárním sportu - Pražská Liga Malého Fotbalu (PLMF). V prvním ročníku o premiérový titul v této soutěži zápolí 13 týmů.

PLMF je občanským sdružením které má za cíl jedinou věc - nechat hrát fotbal všechny, které baví a kteří se chtějí poměřit s ostatními. Jak již bylo zmíněno, v prvním ročníku startuje v této soutěži 13 týmů, které mají za sebou již 3 odehraná kola.

Ligy se účastní týmy 1. FC Heroes, 1. FC Rival Club, Děravý gumy, FC Bolzanova Praha, FC Colectic, FC Krementi A, FC Krementi B, FC Stars 2012, Grand Team Ludeco, The Gunners, T.M.F. Praha, United Prague a Young Boys Prague. Hned po prvním kole své účinkování v lize ukončil tým Děravý gumy, jehož výsledky byly kontumovány a soutěže se tak dál účastní 12 týmů.

Po 3 kolech jsou stoprocentními United Prague, 1. FC Rival Club a Grand Team Ludeco. Takto brzo po začátku ligy je však samozřejmě předčasné mluvit o tom, kdo je největším favoritem soutěže. O výsledcích dalších kol budeme pravidelně informovat.

Pokud jste i vy milovníky malé kopané a chcete se svými kamarády porovnat své fotbalové umění s ostatními, neváhejte se podívat na oficiální stránky soutěže a přihlásit se do dalších ročníků.

Oficiální stránky soutěže: www.plmf.wz.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám