Hlavní obsah

Pražské týmy ovládly první ligu družstev v poolbilliardu

Novinky, Pavel Mašek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První ligu družstev v poolbilliardu naprosto ovládly týmy z Prahy. Na prvním místě se umístil tým BC Praha C s jedinou prohrou, za ním shodně se třemi prohrami družstva Janni´s Harlequ´in Praha na druhém místě a BC Praha B na místě třetím.

Foto: Pavel Mašek

Poolbilliardové koule

Článek

V neděli 11.3. se konal poslední hrací den 1.ligy družstev v poolbilliardu. Stejně jako v extralize týmů (která skončila v sobotu 10.3.) nastoupily proti sobě v každém kole týmy v disciplínách 8-ball - osmička, 9-ball - devítka, 14.1 - nekonečná. Družstvo, které vyhrálo alespoň dvě disciplíny, vyhrálo celé kolo. Stejně jako v extralize se nejvíce dařilo hráčům klubu SK Billard Centrum PRAHA.

Družstvo BC Praha C (Daněk Vojtěch, Vobořil Zdeněk, Horníková Lucie, Čermín Tomáš, Truksa Jan) má konečné skóre 29:16, nevydařilo se mu pouze jedno kolo proti hráčům týmu 1.BC Děčín, se kterými prohrálo ve všech disciplínách. Naopak nejlepší výsledek hráči získali proti MPC Pardubice C - 3:0.

Druhou příčku obsadil další pražský tým Janni´s Harlequ´in Praha (Příbanová Simona, Fikais Petr, Ivanec Bohdan) se skóre 32:13, který prohrál s týmy MPC Pardubice HK (1:2), Golden Horn Praha A (1:2) a BC Praha C (0:3).

Bronzovou příčku obsadil sesterský tým vítězů BC Praha B (Papež Ladislav, Pokrývka Daniel, Bočinský Lukáš, Šimek Stanislav), má skóre 31:14. Hráčům se nepodařilo pokořit družstva MPC Pardubice HK (0:3), Janni´s Harlequ´in Praha (1:2) a BC Praha C (1:2).

Podrobnější informace o 1. lize družstev v poolbilliardu lze zjistit na oficiálním webu Českomoravského billiardového svazu: www.cmbs.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám