Hlavní obsah

Prahou 15 se prohání stovka malých hokejbalistů, nábory do HBC Hostivař pokračují

Novinky, Ondřej Novák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejbalová Hostivař se v říjnu loňského roku pochlubila otevřením nového hokejbalového areálu v Praze 15 u ZŠ Křimická. Na hřišti se dnes už pravidelně prohání téměř stovka malých hokejbalistů z řad HBC Hostivař. Nábory ale stále nemají konce, o čemž svědčí akce z poslední doby.

Foto: Ondřej Novák

Hostivařská minipřípravka na nedávném Mistrovství ČR

Článek

Hned v úvodu školního roku uspořádali organizátoři z HBC Hostivař několik náborových akcí. Zmiňme především prezentaci na Dnu Prahy 15, který se uskutečnil 10.září na fotbalovém hřišti SK Horní Měcholupy a navštívilo jej podle dostupných informací téměř 2500 návštěvníků.

Ani v dalších měsících ale nehodlá vedení mládeže momentálně největšího hokejbalového klubu v Praze spát. "Chystáme několik akcí pro děti ve věku hokejbalové přípravky a minipřípravky, s cílem přilákat k našemu sportu další nadšence," říká Jaroslav Skalický, který je trenérem nejmladších kategorií v HBC Hostivař.

Koordinátor hostivařské přípravky, Ondřej Novák, zve navíc nové zájemce i na další náborové akce: "Nové hokejbalisty rádi přivítáme každou středu od 16.45 hodin na našem hřišti. Nabíráme neustále kluky v ročnících narození 1999 a mladší. Pokud byste měli zájem o jakkékoliv informace, můžete nás kontaktovat i na Facebooku (HBC Hostivař), či emailu hbc.hostivar@seznam.cz"

A co Hostivař v nejbližší době připravuje? Zájemce můžeme pozvat například na turnaj přípravek, který se uskuteční v Koma Areně v neděli 2. října od 12 hodin.

Související témata:

Výběr článků

Načítám