Hlavní obsah

Pradědovo dětské muzeum spouští předprodej vstupenek za polovinu

Novinky, Bára Haušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zábavní odpoledne nebo celý den nekonečných her v Pradědově dětském muzeu v Bludově se může stát odměnou za vysvědčení na konci školního roku. Práce v muzeu jsou v plném proudu, ale už nyní si mohou zájemci koupit vstupenky za výrazně výhodnou cenu.

Foto: archiv Jeseníky přes hranici

V zábavním Pradědově dětském muzeu v Bludově roste místo nekonečných her.

Článek

Realizátor projektu spouští na internetu předprodej za poloviční cenu 85 korun. Zakoupením vstupenky podpoří zájemci unikátní regionální projekt, který je koncipován odlišně od běžných muzeí. „Pradědovo muzeum bude jedna velká hra, při které čeká na děti spousta hádanek, poslouchání, hmatání, sledování, přiřazování, spojování, malování, skládání, a přitom poznají Jeseníky a vše, co k nim patří,“ uvedla Markéta Ficnarová ze sdružení Jeseníky přes hranici, které projekt realizuje.

V areálu se nachází i velké přírodní dětské hřiště, jehož součástí je vodní dílo – soustava prvků pro oblíbené dětské cákání, rachtání a jiné vodní radovánky. Mezi zdejší lákadla patří i dřevěný tunel, lanovka, největší bubno-xylofon ve střední Evropě nebo soustava podzemních telefonů.

Vstupenky s padesátiprocentní slevou jsou k mání na webu www.pradedovo.cz. Prodej zvýhodněných vstupenek je časově omezen a skončí 20. července.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám