Hlavní obsah

Pouť na Hadačce a ve Výrově přinese Singlband i dechovku

Novinky, Jan Vodrážka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pouťovou zábavou s kapelou Singlband a Sejdeme se na Hadačce s Josefem Zímou a Malou muzikou Honzy Kubíka oslaví letošní pouť ve Výrově na Hadačce.

Foto: Archiv kapely

Singlband

Článek

Pouť ve Výrově oslavují na sv. Vojtěcha, kterému je zasvěcena místní kaple. Svátek připadá na 23. dubna, což je letos čtvrtek.

Před několika lety byla v obci tradicí Setkání heligonkářů v tomto období, jež pořádala Obec Výrov, později místní SDH. Poslední dva roky se konají Pouťové zábavy. V letošním roce se uskuteční s týdenním odstupem dvě akce.

Josef Zíma a Malá muzika Honzy Kubíka

V sobotu 18. dubna se na sále KD Hadačka ve Výrově uskuteční pořad s názvem Sejdeme se na Hadačce, kde od 16 hodin vystoupí král české dechovky Josef Zíma a poté Malá muzika Honzy Kubíka. Kromě posezení, poslechu a tance, bude prostor i na divácké dotazy na pana Zímu.

Pouťová zábava 

Sbor dobrovolných hasičů Výrov-Hadačka pořádá v sobotu 25. dubna Pouťovou zábavu s kapelou Singlband od 20 hodin na sále Kulturního domu na Hadačce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám