Hlavní obsah

Pouť na Chvalské tvrzi nabídne Krysáky, Broučky i koncert skupiny Krausberry

Novinky, Alexandra Kohoutová

Využijte neděli 20. září k návštěvě Svatoludmilské pouti na Chvalské tvrzi v Praze-Horních Počernicích. Kromě pouťových atrakcí návštěvníky čeká bohatý doprovodný program - divadélko O kominíku Josífkovi na nádvoří Chvalského zámku, ukázky výcviku psů a králíků, na zámku nové výstavy Krysáci a Broučci a koncert skupiny Krausberry.

Foto: Alexandra Kohoutová
Článek

Oblíbená Svatoludmilská pouť v prostoru půvabné Chvalské tvrze v Praze 9 - Horních Počernicích očekává krásné počasí a příjemnou atmosféru. V neděli 20. září od 10 do 17 hodin vás čekají kolotoče, atrakce, stánky s občerstvením a bohatý doprovodný program.

Milovníci zvířat ocení ukázky výcviku psů a králíků, které probíhají v areálu tvrze v 10, ve 12.30 a 15 hodin. Chvalský zámek připravil pro děti a dospělé zbrusu nové výstavy Krysáci se vracejí na zámek a Broučci aneb Loutky Zdeňka Podhůrského staršího. Výstavy přibližují oblíbené postavičky Večerníků pro všechny generace a můžete se na nich bavit a hrát si.

Děti jistě uvítají divadélko O kominíku Josífkovi souboru Matýsek, které od 14 hodin hraje pro všechny zdarma na nádvoří zámku.

Vše vyvrcholí koncertem skupiny Krausberry od 19 hodin na zámeckém nádvoří.

Vstup na pouť a divadélko je zdarma, výstavy a koncert jsou za vstupné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám