Hlavní obsah

Postřehový závod prověří paměť dětských i dospělých účastníků

Novinky, Štěpánka Friedrichová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stadion mládeže DDM hl. m. Prahy zve všechny zájemce 10. prosince od 13 hodin na druhý ročník akce Postřehový závod.

Foto: Štěpánka Friedrichová
Článek

Na druhou adventní neděli si organizátoři pro rodiče a především pro jejich děti připravili na Stadionu mládeže zábavné odpoledne.

Jedná se o teambuildingovou hru Bandité, respektive její zjednodušenou variantu – Klauni. Týmy po čtyřech a více účastnících budou hledat v nedalekém prostoru obrázky klaunů. Až klauna najdou, pokusí se soutěžící co nejlépe si zapamatovat jeho obličej, aby byli následně schopni zanést do záznamového archu, který se nachází na jiném místě, jeho hlavní rysy – tvar hlavy, oči, ústa, vlasy atd.

Poté, co tým získá dostatek potřebných informací, které mu budou na začátku sděleny, pokusí se sestavit podobu šéfa všech klaunů. Hra procvičuje především paměť a týmovou spolupráci.

Akce se koná venku, proto je vhodné teplé oblečení. Je určena jak pro rodinné týmy, tak skupinky nebo jednotlivce od 5 let. Konečné zpracování výsledků proběhne následně v budově Stadionu mládeže. Vstup zdarma.

Přihlášky zasílejte na vojacek@ddmpraha.cz do středy 29. 11. do 20.00. Adresa: Stadion mládeže DDM hl. m. Prahy, Na Kotlářce 1, Praha 6

Reklama

Výběr článků

Načítám