Hlavní obsah

Policie žádá o pomoc při pátrání po viníkovi dopravní nehody v Kralupech

Novinky, Martin Tlustý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 19. srpna došlo v Kralupech nad Vltavou po jedenácté hodině dopoledne ke střetu motorového vozidla s chodcem, a to v ulici S. K. Neumanna. Jedná se o velmi frekventovanou ulici vedoucí od místního pohřebního ústavu kolem parkoviště u kralupské hlavní pošty až pod železniční viadukt.

Foto: Martin Tlustý

Před Obvodním oddělením Policie České republiky v Kralupech stojí vozidla připravená k okamžitému výjezdu v kteroukoliv denní i noční hodinu.

Článek

K dopravní nehodě došlo tak, že dosud neznámý řidič jel s vozem touto ulicí směrem k pohřebnímu ústavu a dále ulicí gen. Klapálka. Přitom nedal přednost sedmasedmdesátileté ženě přecházející po vyznačeném přechodu pro chodce a přední částí svého vozu tuto ženu srazil.

Žena po střetu zůstala ležet na zemi a řidič pokračoval v jízdě. Při střetu utrpěla chodkyně blíže nezjištěná zranění, se kterými byla následně ošetřena v nemocnici.

Nehodu v současné době vyšetřují mělničtí kriminalisté, kteří by touto cestou chtěli požádat veřejnost o pomoc při pátrání po bezohledném řidiči. Informace vedoucí k brzkému vyřešení případu mohou mít osoby, které se v době incidentu nacházely v okolí místa nehody.

Podle informací policistů se jedná o osádku tmavého, pravděpodobně modrého, blíže nezjištěného vozidla. Osádka tohoto vozu poskytla poškozené první pomoc a odvezla ženu k nejbližšímu lékaři. Zde ale nesetrvala a odjela.

Další osobou, která může policistům pomoci, je mladík, který zastavil po nehodě hned za výše uvedeným vozem.

Policisté žádají případné svědky, aby se obrátili se svými informacemi na telefonní číslo 974 876 710 - OOP Kralupy nad Vltavou nebo na číslo 974 876 101- operační středisko Policie ČR Mělník, případně i na linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám